Uit betrouwbare bron.

Veel eieren die wij leveren, zijn afkomstig uit onze eigen stallen. Maar lang niet allemaal. Om op elk moment in uw vraag te kunnen voorzien, werken we samen met pluimveebedrijven. Niet elke pluimveehouder komt hiervoor in aanmerking. We leggen de lat namelijk hoog. Uw klant moet erop kunnen rekenen dat elk ei aan de hoogste eisen voldoet.

We verwachten van onze toeleverende bedrijven onder meer dat ze aantoonbaar voldoen aan de eisen van

  • IKB (Integrale Keten Beheersing); dit certificaat waarborgt aandacht voor onder meer dierwelzijn, voedselveiligheid, hygiëne en traceerbaarheid.
  • COKZ (Controle Orgaan Kwaliteitszaken)
  • Skal, de onafhankelijke organisatie die producenten van biologische eieren controleert. Alleen pluimveehouders die bij de inspecties aan alle eisen voldoen, kunnen gecertificeerde biologische eieren leveren.
  • de Duitse kwaliteitsregeling KAT (Verein für kontrollierte alternative Tierhaltungsformen e.V.); in het kader van deze regeling krijgt elk ei bij de pluimveehouder al een unieke productiecode. Daarmee is de traceerbaarheid door de gehele keten gewaarborgd.

ei-brood-bord

Pluimveehouders kennen ons als een afnemer die de nodige eisen stelt. Maar ook als een betrouwbare partner die waarde hecht aan een goede relatie en het nakomen van afspraken. Dankzij deze samenwerking kunnen we u altijd eieren leveren die aan de verwachtingen van uw klanten voldoen. Uit betrouwbare bron.