De eierhandel die retailers en pluimveehouders begrijpt.

Als retailer hebt u een boeiende uitdaging. Hoe krijgt én houdt u de consument in uw winkel? En hoe kunt u de efficiency én het rendement van uw organisatie waarborgen?

Bij die uitdaging voelen we ons nauw betrokken als leverancier van verse eieren. Als het aan ons ligt, zijn uw schappen het hele jaar door gevuld met een gevarieerd assortiment eieren. Eieren voor de prijskoper én voor de fijnproever. Scharrel-, vrije uitloop- en biologische eieren die voor iedereen naar meer smaken. Vandaag gelegd, morgen in uw DC, overmorgen in de schappen, over een paar dagen op tafel. U kunt op ons rekenen. Samen met toegewijde pluimveehouders garanderen we de levering van een hoge kwaliteit eieren. Een boeiend samenspel.

Doe op deze website alvast een eerste indruk op van Eierhandel Van Zetten en neem contact op voor een persoonlijke kennismaking. Welkom!

 

Eierhandel Van Zetten.

Voor retailers in binnen- en buitenland willen wij een betrouwbare partner zijn. En zo ervaren de middelgrote en grote inkooporganisaties en grootwinkelbedrijven ons ook.

Ze herkennen in onze aanpak de cultuur van een betrokken familiebedrijf. Klein begonnen, uitgegroeid tot een professionele speler, maar altijd nauw betrokken gebleven bij elke klant.

Onze historie gaat terug naar eind 19e eeuw. De overgrootvader van huidige eigenaar Roel van Zetten legde toen de basis van het bedrijf. Met kisten vol eieren uit zijn eigen stal bezocht hij markten in de omtrek. Lange tijd groeiden de eigen productie en de handel gelijktijdig. Nog steeds hebben wij eigen stallen; nog steeds hebben we grip op de keten van leghen tot consument. Met één verschil: het voorzien in de behoefte van de consument staat nu voorop. Eierhandel Van Zetten verkoopt niet wat er wordt geproduceerd, maar produceert waar vraag naar is. Verse, verantwoord geproduceerde eieren, met een historie van hooguit enkele dagen…